Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl
Foto’s groepsweekend 2017

Het afgelopen weekend (28-29 oktober) zijn alle speltakken uitgenodigd aan het hof van de koning van Monaco voor de grote Grand Prix! Helaas ging het weekend niet helemaal zoals gepland.. door wat miscommunicatie waren er geen karren om mee te racen en als klap op de vuurpijl was het land ook nog eens overspoelt met weerwolven! Gelukkig heeft de koning, die in een tovenaar veranderde, alle weerwolven en doden weer teruggetoverd en hebben de speltakken een paar oude auto’s van de koning om weten toveren tot prachtige karren en kon de Grand Prix toch doorgaan!

Foto’s via: https://photos.app.goo.gl/vZxgboOvnSpxQZ192

 







Uw reactie:




Captcha Garb (1.5)

Agenda



Altijd op de hoogte zijn van de laatste agenda? Maak uw keuze hieronder en laat agendaitems automatisch weergeven in uw Google Calendar/Gmail.




Locatie opkomsten

Bevers, Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam:
Noordpool (Stenen gebouw)


Welpen en Maralas:
Zuidpool (Houten gebouw)



04-12-2019:

Verhuur:
Fors



05-12-2019
(Vandaag):

Verhuur:
SKOS



07-12-2019:
Marala's:
Zintuigenopkomst

Scouts:
Kettingreactie

Welpen:
Avondopkomst

Stam:
Bob Ross opkomst door Tjalle en Frederieke

09-12-2019:

Verhuur:
SKOS



Verhuur:
Genesius