Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl
Foto’s groepsweekend 2017

Het afgelopen weekend (28-29 oktober) zijn alle speltakken uitgenodigd aan het hof van de koning van Monaco voor de grote Grand Prix! Helaas ging het weekend niet helemaal zoals gepland.. door wat miscommunicatie waren er geen karren om mee te racen en als klap op de vuurpijl was het land ook nog eens overspoelt met weerwolven! Gelukkig heeft de koning, die in een tovenaar veranderde, alle weerwolven en doden weer teruggetoverd en hebben de speltakken een paar oude auto’s van de koning om weten toveren tot prachtige karren en kon de Grand Prix toch doorgaan!

Foto’s via: https://photos.app.goo.gl/vZxgboOvnSpxQZ192

 Uw reactie:
Captcha Garb (1.5)

AgendaAltijd op de hoogte zijn van de laatste agenda? Maak uw keuze hieronder en laat agendaitems automatisch weergeven in uw Google Calendar/Gmail.
Locatie opkomsten

Bevers, Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam:
Noordpool (Stenen gebouw)


Welpen en Maralas:
Zuidpool (Houten gebouw)02-06-2020
(Vandaag):

Verhuur:
SKOSVerhuur:
SKOS04-06-2020:

Verhuur:
SKOSVerhuur:
SKOS05-06-2020:

Verhuur:
SKOS06-06-2020:
Marala's:
XL-Mikado met pio palen

Scouts:
Normale opkomst

Welpen:
buiten opkomst