Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Roverscouts: Cor Termini

Hoi allemaal,

 

Welkom op de Roverscout pagina! Sinds januari 2015 heeft de Kameleon Kinheim er een nieuwe speltak bij: namelijk de Roverscouts! De Roverscouts zijn jongens en meiden van 18 tot 21 jaar die om de zaterdag een opkomst houden. Die opkomsten zijn van 19.30 tot 22.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de stam. Wij houden opkomsten zonder (bege)leiding. Wij zijn daar namelijk al te oud voor. Omdat wij geen begeleiding hebben, moeten wij zelf alles regelen. Van de financiën tot aan het regelen van een kamp!

 

Wij hebben aan onze speltak een naam gegeven, namelijk: Cor Termini. Maar wat betekend dat eigenlijk? Het betekent het grensverleggende hart. Dat hebben wij bedacht omdat wij tijdens de opkomsten bezig zijn met onze uitdagingen. Ook gaan we altijd in de zomervakantie op kamp naar het buitenland! Wij zijn dus bezig om onze grenzen op te zoeken en die te verleggen. Vandaar de naam!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je nog een vraag?

 

Aarzel niet en stuur een mailtje naar:

emm-abbink@hetnet.nl

 

Groetjes van de Roverscouts


Bij de Roverscouts hebben we geen (bege)leiding! Hierdoor kunnen we gewoon lekker stickers op ons hoofd plakken!