Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Geschiedenis Groep

De Kameleon Kinheim is een groep wiens geschiedenis terug gaat naar 1945. In 1945 werd de Kameleon groep opgericht door Jannie de Vries, die nog steeds wel eens langs komt bij onze groep. De Kameleongroep was alleen voor meisjes en had een clubhuis aan de Pijnboomstraat in Haarlem, dit clubhuis was vrij klein voor het aantal leden wat deze groep had. Ook in Haarlem waren er de Kinheimzwervers, deze groep had meisjes en jongens en zaten aan de Verspronckweg in Haarlem.

De Kinheimzwervers hadden een groot clubhuis en relatief weinig leden. De ene groep had dus een groot clubhuis en weinig leden en de andere had een klein clubhuis en veel leden. Een fusie leek een logische keuze en zo was in 1990 de Kameleon Kinheim een feit. Beide groepen besloten nog wel apart van elkaar te draaien, behalve de Bevers (meisjes en jongens van 5 tot 7) . In 1997 besloten de Rowans (jongens van 14 tot 18 jaar) en Sherpa’s (meisjes van 14 tot 18 jaar) dat het veel leuker was om samen te gaan draaien, en zo ontstonden de Explorers! Eind 1997 was er een groot leidingtekort bij de Verkenners (jongens van 11 tot 14 jaar) en de Padvinsters (meisjes van 11 tot 14 jaar), de leiding besloot om samen te gaan draaien.

In 2014 heeft de groep het 70 jarig jubileum ingeluid, zij gingen als aftrap op groepskamp naar Beilen. In Beilen beleefde zij een turbulente week waar een nieuwe koning(in) gekozen moest worden!

Tot slot was het in 2015 tijd om een nieuw speltak op te richten: de Roverscouts, dit zijn meisjes en jongens van 18 tot 21 jaar. Alleen de Welpen (jongens van 7 tot 11 jaar) en de Marala’s (meisjes van 7 tot 11 jaar) draaien nog apart.


AgendaAltijd op de hoogte zijn van de laatste agenda? Maak uw keuze hieronder en laat agendaitems automatisch weergeven in uw Google Calendar/Gmail.
Locatie opkomsten

Bevers, Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam:
Noordpool (Stenen gebouw)


Welpen en Maralas:
Zuidpool (Houten gebouw)02-03-2024:
Scouts:
gewone opkomst

Marala's:
Marala Opkomst

Welpen:
Leiding verjaardag

Stam:
iScout (Zuidpool en Noordpool)

04-03-2024:

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangWelpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

Verhuur:
Toneelgroep Genesius05-03-2024:

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangWelpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

Verhuur:
Koor Bizniz06-03-2024:
Welpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

07-03-2024:

Verhuur:
Fysio DrenthVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Theatermakers