Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Opkomsten

Onze scoutinggroep heeft speltakken vanaf de leeftijd 7. Alle speltakken houden wekelijks opkomst, m.u.v. de roverscouts en de stam. Onze groep heeft de volgende speltakken:

Speltak Leeftijd Locatie Opkomsttijd
Marala’s
Welpen
Scouts
Explorers
Roverscouts
Stam
meisjes 7-11
jongens 7-11
gemengd 11-14
gemengd 14-18
gemengd 18-21
gemengd 18+
Zuidpool
Zuidpool
Grote ruimte Noordpool
Kleine zolder Noordpool
Kleine ruimte Noordpool
Kleine ruimte Noordpool
Za 10.00-12.30
Za 14.00-16.30
Za 10.00-12.30
Vrij 19.30-22.00
Za 21.00-24.00
Za 21.00-24.00

 

De Noordpool is het stenen gebouw op het terrein en de Zuidpool is het houten gebouw het dichtst bij het fietspad.

 

Vakanties

In de grote vakantie zijn er geen opkomsten (behalve het kamp). Voor de overige vakanties geldt de regel: wél opkomst als de kinderen die week naar school zijn geweest (dus de eerste zaterdag van de vakantie), de rest van de vakantie is er geen opkomst. Houdt voor de rest de agenda op de website in de gaten, hier staan de vakanties ook beschreven.

Zomerkamp

Ter afsluiting van het scoutingjaar gaat iedere speltak op zomerkamp. Voor de Welpen, Marala’s en Scouts is dit kamp de eerste week van de basisschool zomervakantie. Het kamp van de Marala’s wordt meestal gehouden in een ander scoutingclubhuis, dat van de Welpen en Scouts op een van de speciale scouting kampeerterreinen.  De Explorers en Roverscouts regelen hun kamp helemaal zelf! Zij mogen ook zelf bepalen waar ze heen gaan, zo zijn de Explorers bijvoorbeeld in het verleden naar Portugal, Luxemburg en Zwitserland geweest.


AgendaAltijd op de hoogte zijn van de laatste agenda? Maak uw keuze hieronder en laat agendaitems automatisch weergeven in uw Google Calendar/Gmail.
Locatie opkomsten

Bevers, Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam:
Noordpool (Stenen gebouw)


Welpen en Maralas:
Zuidpool (Houten gebouw)02-03-2024:
Scouts:
gewone opkomst

Marala's:
Marala Opkomst

Welpen:
Leiding verjaardag

Stam:
iScout (Zuidpool en Noordpool)

04-03-2024:

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangWelpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

Verhuur:
Toneelgroep Genesius05-03-2024:

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangWelpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

Verhuur:
Koor Bizniz06-03-2024:
Welpen:
Jantje Beton

Groep:
Jantje Beton

07-03-2024:

Verhuur:
Fysio DrenthVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Theatermakers