Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Roverscouts: Cor Termini

Hoi allemaal,

Welkom op de Roverscout pagina. Sinds januari 2015 heeft de Kameleon Kinheim er een speltak bij: de Roverscouts!

De Roverscouts zijn leden van 18 tot 21 jaar die wisselend op de zaterdag een opkomst houden. Deze opkomsten zijn van 20:00 tot 22.00 uur. Gezien onze leeftijd draaien wij geheel zelfstandig. Dit houdt in dat wij als rovers alles zelf doen. Van A-Z, van kas tot opkomst.

Na de opkomst is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de stam. 

Wij hebben aan onze speltak een naam gegeven, namelijk: Cor Termini. Maar wat is de reden daarachter?
Cor Termini betekent ‘het grensverleggende hart’. Dat hebben wij bedacht omdat wij tijdens de opkomsten bezig zijn met onze uitdagingen. Ook proberen we altijd in de zomervakantie op kamp te gaan naar het buitenland. Wij zijn dus bezig om onze grenzen op te zoeken en die te verleggen. Vandaar de naam!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Aarzel niet en stuur een mailtje naar:

rover_scouts@hotmail.com 

Groetjes van Roverscouts


Bij de Roverscouts hebben we geen (bege)leiding! Hierdoor kunnen we gewoon lekker stickers op ons hoofd plakken!