Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Stam

Gemengd  18+ jaar
zaterdags van 20:30 – 0:00 uur
Locatie:  Noordpool

Welkom op de pagina van de stam!

De stam is voor de mensen die vanwege hun leeftijd uit de explorers zijn geschopt, maar nog wel graag de gezelligheid van de Kameleon Kinheim willen blijven meemaken. Oftewel, iedereen boven de 18 jaar is welkom. Eén keer in de twee weken komen zij ‘s avonds bijeen om te gaan klimmen, een film te kijken, een groot kampvuur te maken of zelf een film op te nemen. De stam bestaat uit (ex)leiding, bestuursleden, plusscouts of gewoon mensen die gezellig aan zijn komen waaien.

Voor vragen, info of een gezellig praatje, e-mail naar stam@kameleonkinheim.nl!

In 2016 heeft de stam een roadtrip gemaakt door Europa! Ze deden een reis door Duitsland, Italië, Zwitserland en Frankrijk, je kan vast wel raden waar bovenstaande groepsfoto genomen is..!


Leiding


Leiding? Wij zijn oud en wijs genoeg om geen leiding meer nodig te hebben! (ahum)