Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Waar zitten wij?

Het terrein van Kameleon Kinheim bevindt zich aan de Verspronckweg 201b en 201c. De toegang bevindt zich tussen de huizen, het bruggetje over, langs het terrein waar vroeger basisschool de Ark stond. Daarnaast is het terrein ook bereikbaar via het fietspad langs het Sterrencollege. Deze loopt achter ons terrein en is bereikbaar via het hek.

We hebben twee gebouwen:
De Zuidpool  (houten gebouw) en  De Noordpool  (stenen gebouw).

 

Interactieve kaart

U vindt onze clubhuizen aan de Verspronckweg 201B en 201c in Haarlem.

Routebeschrijving

Tussen de huizen door bij de voetgangersoversteekplaats. Over de brug het hek door, rechtdoor en aan het einde rechts het hek door. Het houten gebouw links en het stenen gebouw voor u zijn onze clubgebouwen.

Daarnaast is het terrein ook bereikbaar via het fietspad langs het Sterrencollege. Deze loopt achter ons terrein en is bereikbaar via het hek.

 

 

 


Lid of leiding worden?
Stuur een mail naar:
groepsbegeleiding@kameleonkinheim.nl

Groepsbegeleiders:

Andrea Nagelmaker

Tel. o6-17292775