Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Marala’s

Meisjes 7 – 11 jaar
zaterdags van 10:00 – 12:30 uur 

Locatie: Noordpool

Hallo allemaal!

Leuk dat jullie de maralapagina bezoeken!
De Marala’s is een gezellige groep meiden van 7 tot 11 jaar. We hebben iedere zaterdagochtend opkomst van 10.00 tot 12.30 uur. Op dit moment hebben we 15 marala’s en drie leiding. De leiding heeft namen die ook in Jungle Book voorkomen, onze namen zijn Shada, Shere-Khan, Hathi, Leela en Ikki. Kijk gerust verder op onze pagina en met vragen kan er altijd gemaild worden naar marala@kameleonkinheim.nl.

 

 

Schermafbeelding 2016-07-03 om 14.41.31

Marala
Vroeger werden wij de kabouters genoemd, maar Scouting Nederland heeft alle groepen met de leeftijd 7 tot 11 de naam welpen gegeven. Aangezien wij al een speltak hadden die welpen heet (de jongens van 7 tot 11) hebben wij onze naam samen met de kinderen binnen de groep veranderd naar Marala’s. Marala is de flamingo uit het jungle book verhaal. Marala vindt het leuk om samen te zijn en houdt van eerlijkheid, deze eigenschappen zijn binnen onze speltak dus erg belangrijk.

 

Opkomsten
Onze opkomsten proberen we zo gevarieërd mogelijk te maken, jungledieren knutselen, knikkerbanen maken en Levend Stratego spelen in het Bloemendaalse bos. Tijdens de opkomsten volgen wij het thema Jungle Book, zo leren we bijvoorbeeld knopen doormiddel van jungle knopentikkertje en gaan we in de donkere grotten (verduisterd clubhuis) dodende straal spelen.
In de eerste week van de zomervakantie hebben we altijd een zomerkamp, ieder jaar gaan we naar een andere plek in Nederland en beleven daar een hele week spannende avonturen.

Schermafbeelding 2016-07-03 om 14.58.38

Uniform en installatie
Zodra je je hebt ingeschreven bij de marala’s zien wij je graag in een groene scoutingblouse op de opkomst verschijnen. Nadat je een aantal weken met ons mee hebt gedraaid kan je worden geïnstalleerd. Tijdens je instalatie beloof jij dat je je in zult zetten voor de marala’s, vanaf dan ben je officieel lid bij de groep. Als je geïnstalleerd bent mag je badges op je blouse doen en mag je je das met dasring omdoen. De blouse en das (marineblauw) kan je kopen bij de scoutsshop, de dasring en badges gaan via de leiding en krijg je op tijdens je installatie. Hieronder zie je hoe een volledig uniform er uit ziet.

 

Op deze afbeelding kun je zien waar de verschillende badges op het uniform horen. De das die we bij de Kameleon Kinheim gebruiken is marineblauw.


Leiding


 

1816-maralas-auteur-shere-khan-2014-12-13-2023-bg-haarlem-nederland

Shere-Khan
(Bas)
06-23691074

Hathi
(Frederieke)

Email : marala@live.nl