Bwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nlBwebdesign.nl

Vacature groepssecretaris

Scouting Kameleon Kinheim is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Het meest bekend zijn de leiding, die wekelijks de programma’s voor de jeugdleden organiseert. Minder zichtbaar zijn de bestuursleden die het groepsbestuur en de beheerstichting vormen. En de vrijwilligers die bijvoorbeeld verhuur van het gebouw coördineren en onderhoud verrichten aan het gebouw en het groepsmateriaal.

De meeste vrijwilligers zijn begonnen als jeugdlid en hebben zich ontwikkeld tot leiding bij een leeftijdsgroep. Maar ook ouders, vrienden en vriendinnen, familieleden en collega’s melden zich aan als vrijwilliger. Iedereen die enthousiast is over het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren kan vrijwilliger worden. Er is altijd een taak die past bij jouw kennis, ervaring en voorkeur.

Ter versterking van het groepsbestuur zijn wij momenteel in het bijzonder op zoek naar een groepssecretaris.

 

Je bezigheden

Als secretaris van het groepsbestuur ben je verantwoordelijk voor een heldere en snelle communicatie binnen het bestuur en de communicatie richting de volledige scoutinggroep.

Je ondersteunt het bestuur met praktische zaken. Je organiseert de  vergaderingen en andere bijeenkomsten zoals de groepsraad en bestuursvergaderingen. Je zorgt voor het opstellen en bewaken van de agenda en een eenduidige verslaglegging.  Je zorgt voor het uitwerken, controleren en bewaken van de tijdsplanning, draaiboeken en actielijsten. Je bewaakt de uitgangspunten van de opdracht en signaleert tijdig als er zaken blijven liggen. Ook werk je samen met de groepspenningmeester aan het bijhouden van de ledenadministratie.

 

Je bagage

Je bent in staat om informatie te vergaren en goed over te brengen in woord en geschrift. Je ziet de samenhang van de verschillende processen binnen het groepsbestuur. Je bent nauwkeurig en zorgvuldig. Je kunt goed samenwerken en het team ondersteunen.

Voldoe je (nog) niet aan de bagage eisen of heb je nog niet veel Scouting ervaring, maar wil jij je wel ontwikkelen en het je eigen maken, reageer dan snel. Binnen het groepsbestuur zijn wij op zoek naar talenten en enthousiastelingen. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

 

Je beloning

Je hebt de kans om ervaring op te doen met het werken in een groepsbestuur en de taken die  daarbij komen kijken.

Wij bieden vrijwilligers een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren. Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Je hebt de kans om je netwerk te vergroten.  De ervaring die je opdoet, staat goed op je CV en levert goede inzichten op die je ook in je reguliere werk kunt gebruiken.

 

Aanmelden en informatie

Meer weten? Neem contact op met onze groepsvoorzitter, Ruut Eldering, via groepsbestuur@kameleonkinheim.nl

Het groepsbestuur zal je dan uitnodigen voor een gesprek waarin verwachtingen kunnen worden uitgesproken en we kunnen kijken of er een goede match is.

 

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!

Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen kinderen en volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies van groep, regio tot land.  Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!


AgendaAltijd op de hoogte zijn van de laatste agenda? Maak uw keuze hieronder en laat agendaitems automatisch weergeven in uw Google Calendar/Gmail.
Locatie opkomsten

Bevers, Scouts, Explorers, Roverscouts en Stam:
Noordpool (Stenen gebouw)


Welpen en Maralas:
Zuidpool (Houten gebouw)16-05-2022:

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Genesius17-05-2022
(Vandaag):

Verhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Koorbizniz19-05-2022:

Verhuur:
Fysiotechniek DrenthVerhuur:
Hero KinderopvangVerhuur:
Hero Kinderopvang20-05-2022:
Welpen:
Welpen weekend

21-05-2022:
Marala's:
Gewone opkomst

Scouts:
Insigne opkomst 2. LocatieKlimmuur Spaarnwoude